Poslední instrukce

Tak co? Jste už nervózní? Těšíte se? Já moc! Níže je seznam toho, co by vás mohlo zajímat. Pokud jsem na něco zapomněl, pište prosím!!!

Trasa (tedy i místo startu a cíle):
ZDE.

Parkování:
S citem na kraji cest, na parkovišti za Kulturním domem, nebo ZDE (tam kde parkujete na Okolo Vlasti).

Veřejná doprava:
Vlakem na Sychrov, pak cca 2,5 km po modré. Z Turnova k nám občas jede autobus, prozkoumejte přes IDOS.

Aktuality:
Sledujte prosím událost na FACEBOOKu, vše podstatné tam uvidíte, i když nejste majitelem FB účtu.

Den „D“:
Nejpozději od 8:00 bude otevřen sál v 1. patře KD zde, kde proběhne prezence a dodatečné registrace na místě, zde si také můžete nechat své věci, sál bude zamčený a klíč k dispozici v hospodě. Prezence nebo registrace je možná i v pátek odpoledne/večer po tel. domluvě (739 242 081).

Start:
9:00, na nikoho se nečeká.

Na trati:
Pokud se zraníte nebo už to prostě dál nepůjde, zavolejte mi (739 242 081), číslo bude i na čísle. Bude připravena rychlá spojka, která vás dodá zpět na start.

Cíl:
Bude trošku netradiční, v restauraci v KD, kde vás bude bystrý časoměřič spolu s pivem a se štamgasty očekávat přímo v lokále. Na stole bude hotelový zvonek, ten, do kterého se praští, a on cinkne. Vše bude snímat kamera, záznam bude později použit pro stanovení oficiálních výsledků. V souvislosti s netradičním doběhem bych ty soutěživější z vás rád požádal, abyste si případný dramatický finiš nenechávali až do lokálu, pokud na to máte, cukněte mu dřív, pokud ne, cinkněte si společně. 🙂

Vyhlášení:
Vzhledem k nízkému počtu účastníků předpokládám velký časový rozptyl doběhnuvších „na bednu“. Vítězové by nám tak do doběhu medailistů všech kategorií nemuseli vydržet. Vyhlášení všech kategorií tedy proběhne vždy po doběhu třetího závodníka v kategorii. Finišerské víno bude se zárukou pro všechny předem přihlášené, máme i rezervu pro přihlášené na místě, ale neručím za to, že vystačí na všechny. Pokud se tak stane – měli jste se přihlásit předem. 🙂 Drobné věcné ceny obdrží první tři muži a ženy.

Po doběhu:
K dispozici bude sál, kde se můžete převléknout, a dorazila k nám už i taková vymoženost, jakou je sprcha, máme pro vás ale ve vsi jen jednu, snad bude stačit. 🙂 V hospodě bude kuchař počítat s větším náporem, než obvykle, a vybrat si budete moci nějakou klasickou hotovku, minutku, a dokonce i něco veganského (vegani, hlaste se mi, ať má toho lupení dostatek!!!). V hospodě je salonek, kde si můžete udělat pohodlí bez ohledu na společenské konvence. 🙂

Nocleh:
Zatím se mi nepřihlásil žádný zájemce o nocleh (vlastní karimatka + spacák) na sále KD, nic jsem tedy nerezervoval. Máte-li někdo zájem, ozvěte se co nejdříve!!!

Pravidla:
Tento závod se nekoná dle pravidel ČAS, takže můžete klidně běžet bez trika, váš oděv nemusí být čistý, a pro mě za mě může klidně i vzbuzovat pohoršení. Doporučuji mít s sebou zařízení, které lze využít ke komunikaci s jinou osobou. Naprosto bez obav můžete užívat urážek a sprostých výrazů, zcela chápu, že obzvláště na stráních nad Mohelkou bude obtížné se bez nich obejít. Doping v podobě piva je doporučen. Jen to startovní číslo prosím mějte alespoň v cíli viditelně vpředu. 🙂

Sportu zdar!

 

Štítky: