Propozice 2022

StromUltraMaraton je běžecký závod na 50 km. Trať spojuje památné, státem chráněné stromy, i ty, které jsou prostě jen krásné, ať už svým vzhledem, příběhem či stářím. Můžete škobrtat přes jejich kořeny ukryté pod vrstvou šustícího listí a můžete je obejmout a nabrat „plnou“, pro další škobrtání se vám to bude určitě hodit.

Start:
V sobotu 26.11.2022 v 8.00 ve Vlastibořicích, 1. patro, sál Kulturního domu aka restaurace U Zvonice.

Registrace:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebCiQfXlUpYqjSZMNT9jJgigVPLAIR7-ZezTqNggRQQQGSHA/viewform?usp=sf_linkhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebCiQfXlUpYqjSZMNT9jJgigVPLAIR7-ZezTqNggRQQQGSHA/viewform?usp=sf_link

Registrace pouze předem (do 25. 11. 2018 do 12:00): 500 Kč
Registrace na místě pouze po telefonické dohodě (739 242 081).

Prezentace:
V pátek 25.11.2018 od 18.00 do 19.00 hodin a v sobotu před startem závodu od 7.00 do 7:45 na sále KD. Součástí je platba startovného 500 Kč. Bude možná i okamžitá platba na účet, QR kód bude k dispozici.

Odměny:
Tradiční finisherská lahvinka pro dokončivší.

Trasa:
Mapu trasy najdete ZDE.

Značení:
Trasa bude značena dočasnými značkovacími spreji. Protože je v termínu závodu jistý spad listí a velmi pravděpodobná i sněhová nadílka, sledujte na křižovatkách primárně paty stromů, sloupů a podobných vhodných objektů několik desítek centimetrů nad zemí.

Občerstvovací stanice:
Na trase jich bude šest (km 10, 18, 27, 34, 41, 46). V nabídce bude nevím co. Občerstvovači budou ale myslím celkem zkušení, takže vás určitě nezklamou. Tu nejlepší občerstvovačku si prosím zapamatujte, v cíli se vás na ni budu ptát a ta vítězná získá hodnotnou cenu. 🙂

Pamětní tričko:
Omlouvám se, letos to do startu nestihnu. Během registrace budu sbírat objednávky a když jich bude aspoň deset, přijde vám poštou.

Ubytování:
Naše obec bohužel plnohodnotnými ubytovacími kapacitami nedisponuje. Nabízí se tak ubytovna v Pěnčíně (cca 3 km), Penzion No.30 ve Svijanském Újezdě (5 km – doporučuji), pro fajnšmekry pak Hotel Sychrov (3 km). Pokud snesete variantu ve vlastním spacáku na vlastní karimatce (resp. pod vlastní peřinou na vlastní matraci, jak to v takových případech praktikuji já), je možné přespání na sále KD noc před i po. V sobotu večer bude na sále během vašeho doběhu probíhat festival amatérských rockových kapel, pro pařbychtivé požehnání, pro ty spavé prokletí. Počítejte prosím s tím, že relativní klid nastane nejdříve tak kolem půlnoci.

Sekjurity:
Organizátoři nepřebírají zodpovědnost za škody na majetku nebo za zranění související s účastí na závodu nebo jeho návštěvou. Závod probíhá za plného silničního provozu a je v zájmu každého účastníka nenechat se nějakým vesnickým joudou přejet.

GDPR:
Pořadatel si vyhrazuje právo použít fotografie, video a audio záznamy vztahující se k závodu. Smiřte se s tím prosím už před registrací.

Cíl:
Cíl je v baru v prvním patře. Ne, fakt na vás nebudeme celý odpoledne čekat venku, ale pěkně v teple. I tak to pro nás bude dost náročné. 🙂 Jen jedna prosba: Pokud budete závodiví, rozdejte si to prosím na posledním kilometru, ne na posledních metrech. Očekáváme, že do hospody budete chodit po jednom, slušně pozdravíte, usmějete se do fotoaparátu a zacinkáte na cílový zvoneček, čímž bude mise splněna. Ne že tam vtrhnete bez pozdravu ve dvou a převrhnete někomu pivo!!! To je jasná diskvalifikace!!! 🙂

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/532163702085381

Členové T. J. Sokol Vlastibořice a absolventi Spartathlonu mají i letos startovné zdarma! :)))

Pořadatel:
Dušan Koutník
Telefon, WhatsApp, Viber: 739242081
E-mail: koutnik@gmail.com

Štítky: