Trénink atletické přípravky #3

Po posunu času jsme museli trénink přesunout na čtvrtou hodinu, ale na konci už byla stejně tma. Budeme muset nějak vyřešit aspoň minimální osvětlení, jinak to už venku asi dlouho nepůjde, přesun na třetí z pracovních důvodů nezvládnu, někteří z vás rodičů také ne.

Po krátké rozcvičce jsme se rozdělili na dva týmy (Pavlínka, Anička M., Máťa a Kuba proti Kryštofovi, Filipovi, Ivance a Lukáškovi – snad jsem to nepopletl, když tak mě děcka v komentářích opravte!). Pavlínkovci porazili Kryštofovce  3:0 a 1:0, fascinující byl hlavně výkon Aničky M., občas ji ani nebylo vidět, jak byla rychlá. 🙂

Potom jsme si postavili slalom z kuželů a dali si v několika variantách štafetu s míčem. Pro některé to byla premiéra, přesto jim to docela šlo. Tady byli rychlejší Kryštofovci.

Hodinu jsme zakončili vybíjenou po tmě, kde jsem naprosto selhal jako rozhodčí, neboť poznat, zda míč škrtl nebo neškrtl, už prostě nebylo vidět.

Úplně nakonec jsme si povídali o tom, že kdo vyhraje podvodem, nemůže mít z vítězství pořádnou radost. Pokud to ovšem není nafoukanec, doplnily děti.

Takové ale naštěstí v partě nemáme! 🙂

Příští pondělí opět v 16:00 na hřišti.